NBTweb.nl Bosch

Bedrijfsprofiel

Nijboer Blijstra Techniek is serviceprovider en distributeur van Bosch Test Equipment en service provider voor Pon's Automobielhandel.
Met meer dan 30 jaar ervaring is NBT met name gespecialiseerd in dienstverlening en aftersales van Bosch werkplaatsequipment en VAS gehomologeerd werkplaatsequipment.
Verkoop van Bosch werkplaats equipment gaat uitsluitend in samenwerking met onze Bosch dealers, de verkoop van VAS gehomologeerd equipment verloopt via Pon's Automobielhandel.
Hierdoor kunnen wij ons concentreren op dat waar wij goed in zijn: aftersales en dienstverlening!

Geschiedenis in vogelvlucht:
1984: Gestart als reparatie- en kalibratiedienst met specialisatie in emissie- en motortest apparatuur van diverse merken waaronder Bosch testapparatuur.
1996: Importeur en reparatiedienst OTC emissie- en diagnose apparatuur.
1997: Importeur en reparatiedienst Opus emissie- en diagnose apparatuur.
1999: Officiële status Bosch distributeur, service provider en kalibratiedienst voor Nederland.
2001: Overname Arex Test Systems BV
2007: Start samenwerking Pon's Automobielhandel / VAS gehomologeerd equipment (Beissbarth)
2009: Officiële status VAS diagnose reparatie- en kalibratiedienst voor Nederland en België.

Technische dienst:
Bij meer dan de helft van alle APK stations in Nederland verzorgt NBT inmiddels het onderhoud, reparatie en kalibratie van een of meerdere soorten werkplaats apparatuur. Tevens verzorgt NBT de ondersteuning aan meer dan 2500 Bosch ESI[tronic] gebruikers bij hard- en/of sotware vragen. Middels een ervaren serviceteam en een groot aantal leenunits kan NBT adequaat reageren op de servicebehoefte van de klant.

 klik hier voor onze bedrijfspresenatie